Categories
Uncategorized

Narațiunea COVID ca operă de artă ocultă

Cititorii care au fost alături de mine anul trecut știu că am demontat fiecare piesă din narațiunea oficială COVID. În fapt. Ştiinţific.

Știam după 30 de ani de experiență – investigând HIV / SIDA, West Nile, SARS1, gripa porcină, Ebola și Zika – ce să caut în falsa știință COVID.

De asemenea, vreau să privesc narațiunea COVID ca pe o operă de artă ocultă. Adică, implicarea persoanei neinformate într-o inițiere de fel, cu promisiunea unei revelații și a salvării în final.

Inițierile oculte sunt mistere, în sensul că credinciosul este hrănit cu pași și proceduri pe care nu le poate înțelege, sau doar parțial înțelege.

Acest lucru este intenționat. Imaginația credinciosului este angajată fără ca el să știe. El atribuie semnificație unei bâlbâieli faptice.

Dar nimeni nu vrea să afle că imaginile și speculațiile pe care le apropriază sunt goale și sterpe. PREFERĂ să creadă că o ceremonie este foarte încărcată și, la un anumit nivel, este importantă pentru el.

Astfel, la început, când „virusul este descoperit” și se introduce inițierea, imaginația credinciosului face clic și el simte că se află pe o nouă pistă de experiență. El este fascinat:

Aceasta nu mai este viața obișnuită. Acest lucru este diferit. Frica, interesul, emoția, anticiparea sunt toate disponibile. Care sunt exact ceea ce ar trebui să provoace inițierile oculte: sensul mărit al posibilității. Obișnuitul a dispărut.

„Cercetătorii au descoperit un nou virus, care provoacă un focar.” Ai găsit un virus? Ce înseamnă asta? Virusul a fost izolat. Ce înseamnă asta? Virusului i s-a găsit secvența. Ce înseamnă asta? Credinciosul își poate aplica automat propriile imagini și gânduri, senzații și sentimente la acest mister.

Și într-adevăr, întregul „proces de descoperire a virusului” S-a desfășurat în spatele ușilor închise, în facilități de înaltă securitate, într-un sanctuar în care numai preoții pot opera. Pentru că posedă magia.

Au găsit inamicul.

Urmează o nouă piesă de magie. Testul. Preoții au conceput un sistem extrem de complex de aranjare și frecare a amuletelor, pentru a detecta prezența virusului la un om.

Cum au realizat acest lucru și atât de repede? Prin AMPLIFICARE. Esența specimenului preluat de la pacient – în sine un pas inițiatic – este atât de mică, încât nici un microscop nu o poate înregistra. Dar printr-o serie succesivă de „dublări”, specimenul este transformat într-un obiect vizibil.

Iar credinciosul va lua acest test (PCR). Un alt pas pe drum.

Preoții minori vor anunța credinciosul de rezultatul testului. Pozitiv sau negativ. Acum, sensul „virusului” se află în: infectat sau neinfectat. Oricum ar fi, inițierea continuă.

Dacă este infectat, vor exista poțiuni. „Anti-virali”. Ventilatoare, pentru a aduce ceea ce credinciosul poate să nu-și poată asigura: suflul vieții.

Și da, un posibil rezultat este moartea. Aceasta nu este o inițiere superficială. Miza este mare, foarte mare.

Venim, desigur, la mască. Identitatea credinciosului va fi protejată. Mascarea face ca cineva să fie un membru anonim al unui grup foarte mare – toți aceștia urmează aceeași ceremonie și o impun și celorlalți. Societate secreta.

Mascarea, în mod tradițional, este și pentru infractori. (Tresărirea haiducului.)

Mascarea șterge și identitatea. Credinciosul poate găsi (imagina) o nouă persoană.

Mascarea include un sentiment de sacrificiu. “Elimin cine am fost, pentru Cauza”.

Mascarea introduce accente de umilință, vinovăție și mândrie. Toate elementele standard pentru inițiere.

Distanțarea oferă „izolarea necesară”, astfel încât procesul inițiatic al individului să poată continua neîngrădit. Distanțarea (ca și mascarea) separă Curații de Murdari.

Lockdown este o izolare suplimentară. Îndepărtarea de influențele lumii exterioare și a distragerilor sale. „Călugărul din chilia sa”. Mare sacrificiu al mijloacelor financiare, pentru a atinge puritatea. Renunțarea la munca obișnuită (angajare) pentru un scop superior; purificare.

Și în cele din urmă, salvarea și revelația – vaccinul. Injecția. Transformarea celulelor corpului, care produc acum o proteină care stimulează acțiunea sistemului imunitar; o proteină care, în mod obișnuit, nu avea să apară niciodată. Miracol.

Imunitatea și puritatea sunt atinse. Statutul de elită este câștigat prin supraviețuirea întregului ritual precedent. Este creat și înregistrat un document (certificat de sănătate). Inițiatul poate reintra în lume. El a fost creat din nou.

Dacă a suferit de la injecție – ei bine, asta făcea parte din ceea ce trebuia să îndure. Dacă a murit, și asta a fost „demn”. Un sacrificiu pe altarul Grupului.

Desigur, această inițiere COVID nu este menită să fie o ceremonie ocultă CONȘTIENTĂ. Persoana nu trebuie să știe că se află într-un cult. Simte sclipiri și râuri de ritual. Înoată printre ei. Știe foarte puțin, dar SIMTE.

Ca în fiecare proces ocult, realitatea este creată pentru el. Întregul scop al pașilor spre răscumpărare este: stingerea focului creativ al persoanei, prin care își poate inventa propriul viitor, în mod liber.

De fapt, artiștii cultului spun: „Nu-ți faci propriul tablou; tabloul nostru te face. ”

Prin pretinsa „știință” a virologiei (falsă izolare, falsă secvențiere) și pretinsa „știință” a vaccinologiei (falsă imunitate), Statul – care este deja o entitate autoritară – devine un Cult.

Legea anterioară (Constituția) este exclusă; este anatema. Nu a prevăzut noul mare dușman: virusul.

„Vigilența eternă este prețul libertății”

se înlocuiește cu:

„Virusul etern cere reducerea libertății”.

„Știința” este povestea care ascunde motivul hipnotic ocult.

Traducere de la: https://blog.nomorefakenews.com/2021/03/24/the-covid-narrative-as-an-occult-work-of-art/

Mai multe articole de la același autor: https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/

Autorul a trei colecții explozive, THE MATRIX REVEALED , EXIT FROM THE MATRIX și POWER OUTSIDE MATRIX , Jon a fost candidat la un loc al Congresului SUA în al 29- lea district din California. El menține o practică de consultanță pentru clienți privați, al cărei scop este extinderea puterii creative personale. Nominalizat pentru Premiul Pulitzer, a lucrat ca reporter de investigație timp de 30 de ani, scriind articole despre politică, medicină și sănătate pentru CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern și alte ziare și reviste din SUA și Europa. Jon a susținut prelegeri și seminarii despre politica globală, sănătatea, logica și puterea creativă pentru publicul din întreaga lume. Vă puteți înscrie pentru e-mailurile gratuite NoMoreFakeNews aici sau pentru e-mailurile sale gratuite OutsideTheRealityMachine aici .